Волинь Новини

У місті на Волині прокладають новий водогін

У Володимирі на Волині з 9-го травня на вулицях Степана Фуги, колишня Лівенцова, та Олександра Олеся тривають роботи з прокладення нового водогону.

Читайте також:В Україні затвердили скорочені освітні програми для дітей, які навчаються за кордоном

Наразі до міського водогону зможуть під’єднати близько сотні мешканців, згодом – до 300 нових абонентів, які тривалий час мали перебої з водопостачанням, – пише БУГ., передає ВСН.

Загальна протяжність нового водогону, який починається на вул. О. Олеся і закінчується на В. Андрощука, – 2,6 км. Він пролягатиме через вулиці С.Фуги, Українську та Братковського.

До слова, під час виїзду на місці проведення робіт, мешканці сусідньої вулиці Василя Стуса звернулися з проханням  прокласти вдогін і на їхній вулиці також. Тож надалі передбачається приєднання до нового водогону і мешканців сусідньої вул. В. Стуса, а також Зимнівської.

 

 

Як зазначив директор КП «Володимирводоканалу» Сергій Луцюк, яке проводить роботи власними силами, роботи з виконання такого проєкту, обійшлися у приблизно 2 млн грн, а якби його реалізовував підрядник, то вартість становила б близько 7 млн грн. У зв’язку з тим, що раніше за кошти громади було закуплено необхідну техніку, працівники Володимирводоканалу самі виконують усі роботи, економлячи близько 5 млн грн міського бюджету.

Читайте також наші новини у Facebook