Важливо Волинь Новини

Втрати Волині: на передовій загинули ще вісім захисників

Як повідомили у громадах 21 травня, під час боїв з російськими військами на передовій загинули ще вісім бійців з Волині: Юрій Степанченко, Павло Лукашук, Микола Варчин, Артем Тюрин, Дмитро Чижевич, Денис Угоров, Олег Скорупський і Микола Жук.

Читайте також: Віддав найдорожче: на фронті поліг Герой з Волині

Юрій Степанченко

18 травня в Харківській області загинув військовослужбовець з Міста Нововолинська Юрій Степанченко, повідомили у міській раді.

Загинув військовий з Нововолинська Юрій Степанченко
Юрій Степанченко. Нововолинська міська рада

Загиблому у бою захиснику було 44 роки. Інформація щодо прощання та похорону Юрія Степанченка в громаді обіцяють повідомити пізніше.

Микола Варчин

18 травня під час виконання бойового завдання у Запорізькій області загинув командир міномета із села Любитів Микола Варчин.

Загинув боєць ЗСУ з Волині Микола Варчин
Микола Варчин. Колодяжненська громада

Як повідомили у Колодяжненській громаді, полеглому захиснику було 30 років, молодший сержант захищав Україну з перших днів повномасштабної війни. В громаді оголосили триденну жалобу.

Артем Тюрин

Жалоба також триває у Рожищенській громаді. Там отримали звістку про загибель на війні військовослужбовця з села Корсинь Артема Тюрина. Бійцю було 23 роки.

На війні загинув волинянин Артем Тюрин
Артем Тюрин. Рожищенська міська рада

Солдат тероборони загинув 16 травня 2024 року в районі населеного пункту Новоолександрівка Покровського району Донецької області.

Дмитро Чижевич

40-річний військовослужбовець Дмитро Чижевич — теж із Рожищенської громади. Захисник служив у аеромобільній бригаді

Загинув боєць ЗСУ з Волині Дмитро Чижевич
Дмитро Чижевич. Рожищенська міська рада

Солдат загинув 11 травня 2024 року в районі населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області. Дату прощання з Дмитром Чижевичем сповістять пізніше.

Микола Жук

Військовослужбовцю з Шацька Миколі Жуку було 44 роки. Як повідомили у громаді, захисник загинув 18 травня під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Загинув боєць з Шацька Микола Жук
Микола Жук. Шацька громада

Відомо, що волинянин служив у війську із 26 лютого 2022 року. У Миколи Жука залишилася матір. Дату і місце прощання з воїном сповістять пізніше.

Павло Лукашук

21 травня під час боїв з російськими військами на передовій загинув житель села Видраниця Павло Лукашук, повідомили у Забродівській громаді.

Загинув військовий з Волині Павло Лукашук
Павло Лукашук. Забродівська громада

Полеглому захиснику було 38 років. Молодший сержант служив на посаді старшого сапера.

Денис Угоров

Про втрату також повідомили у Луцькій громаді — на війні загинув 35-річний військовослужбовець Денис Угоров. Боєць був командиром кулеметного відділення.

На війні загинув боєць ЗСУ Денис Угоров
Денис Угоров. Міграційна служба Волині

Молодший сержант загинув 19 травня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Григорівка Донецької області.

Олег Скорупський

17 травня 2024 року внаслідок отриманих у бою поранень, у військово-медичному клінічному центрі Північного регіону міста Харків помер військовослужбовець Олег Скорупський.

За даними міськради, полеглому захиснику із села Озерце було 55 років. Боєць служив на посаді механіка відділення технічного обслуговування автомобільної техніки взводу технічного забезпечення мотопіхотного батальйону.

Читайте також наші новини у Facebook