Волинь Новини

Гендерна ідеологія – це не про європейські цінності, – депутат Луцької міськради

Гендерна ідеологія, яку агресивно намагаються просувати в Україні, не тотожна справжнім європейським цінностям, а належить до лівацького спектру пропаганди.

Читайте також: На Волині в аваріях на мотоциклах травмувалися двоє неповнолітніх

Про це у коментарі власкору “ВолиньUA” заявив депутат Луцької міськради, пастор Роман Кравчук.

“Моя позиція до поширення гендерної ідеології негативна. Нам намагаються нав’язати викревлену культуру. Євробачення стало не змаганням співаків, а майданчиком пропаганди ЛГБТ та гендерних доктрин.

Гендерна ідеологія суперечить науці. Вона не є ознакою розквіту європейської культури, а радше символізує її занепад. Тому вважаю, що пропаганда цих речей на державному рівні в Україні недопустима. Якщо прийняти цю ідеологію як норму нашого суспільства, то Богу потрібно вибачитися за Содом та Гомору.

Ми не проти особистих прав людей, які вважають себе частиною цих меншин. Але проти пропаганди і узаконення цих явищ, зміни Конституції України в угоду гендерним ідеологам. Руйнування поняття сім’ї.

Хочу наголосити, що для вступу в ЄС не потрібно перетворювати гендерну ідеологію в офіційну державну політику. У Європі є багато держав, які мають свою думку з цих питань. І європейські західні цінності – це не про пропаганду гендеру з дитячих років”, – зазначив Роман Кравчук.

Читайте також наші новини у Facebook