Волинь Новини

На Волині жінка-боржниця побила палицею комунальників (Відео)

У Володимирі жінка побила палицею комунальників, бо не хотіла сплачувати за воду.

Читайте також: Уже понад 10 тисяч людей евакуювали з Харківщини

При тому, як розповіли комунальники, мешканка заявляла, що є громадянкою СРСР, а вода – це народне багатство, а тому належить всім, – йдеться у сюжеті 12 каналу. 

Усе відбулося, коли майстри водоканалу приїхали, аби за несплату перекрити жінці каналізацію. Жінка ж заборгувала за водопостачання та водовідведення понад 3 тисячі гривень. Усе мотивує відсутністю двостороннього договору поміж надавачами послуг. Поміж тим, каже, що каналізацію робила сама. Також споживачка боргує і за електрику, і за газ.

У Володимирі жінка-боржниця побила палицею комунальників (відео)

Директор водоканалу пояснив, що жінці перекрили доступ до каналізації через те, що в 2023 році уряд дозволив такі дії щодо боржників, які не мешкають на території, де ведуться бойові дії.

Ба більше, у звернення до водоканалу жінка називає себе мешканкою СРСР і не визнає громадянства України. Відтак посилається на цивільно-правові відносини тих часів.

Тим часом справу жінки розглядають у правоохоронних органах щодо побиття майстрів водоканалу. Жінці загрожує штраф до 200 годин громадських робіт або виправні роботи на строк до 1 року.

Зі слів жінки, вона чекатиме рішення суду. І лиш тоді оплачуватиме надані їй послуги.

Читайте також наші новини у Facebook