Важливо Волинь Новини

Відбулося пленарне засідання тридцять п’ятої сесії Ківерцівської міської ради

Сімнадцятого травня відбулося пленарне засідання чергової тридцять п’ятої сесії Ківерцівської міської ради восьмого скликання, яке традиційно розпочалося спільним виконанням Гімну України та вшануванням пам’яті тих, хто загинув в боротьбі за незалежність України, Хвилиною мовчання.
На розгляд депутатам пропонувалося біля двадцяти питань, які попередньо обговорювалися на засіданні депутатських комісій, де й відбувалося жваве обговорення. Тож депутати підтримали кілька майнових питань, що стосувалися дозволу або відмови в оренді, зміни до фінансових планів окремих бюджетних установ та фінансування деяких Програм міської ради.

Зокрема депутати підтримали зміни до назви «Програми соціального захисту населення Ківерцівської міської територіальної громади на 2024 рік», доповнивши словами: «та соціальної підтримки учасників бойових дій, бійців-добровольців, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих, зниклих безвісти) військовослужбовців та виділили кошти з бюджету громади для одноразової щорічної матеріальної допомоги матерям воїнів, загиблих в АТО та у збройному конфлікті, внаслідок військової агресії РФ проти України.
Крім того, обранцями ухвалено рішення про виділення коштів, відповідно до чинних Програм міської ради, на ремонт вулиці Літописна у місті та на придбання дронів для військових підрозділів.

У «Різному» Яна Церкевич вручила міському голові Олександру Ковальчуку бойове знамено славнозвісної 110-ої механізованої бригади, як подяку за ту величезну матеріальну й моральну допомогу, яку Ківерцівська громада надає цьому військовому підрозділу, а це були дрони й не тільки.
Олександр Миколайович подякував за цей безцінний подарунок і пообіцяв що допомога від громади підрозділам ЗСУ не зменшуватиметься й надалі.

Читайте також наші новини у Facebook