Новини

Міноборони запустило роботу застосунка “Резерв+”: де завантажити

Міністерство оборони України запустило мобільний застосунок “Резерв+” для військовозобов’язаних, призовників та резервістів.

Читайте також:Повідомили деталі смертельної ДТП, у якій загинула волинянка

Застосунок можна скачати на свої пристрої за адресами Android або IOS.

У додатку кожен військовозобов’язаний зможе оперативно оновити дані та отримати доступ до інформації у реєстрі “Оберіг”.

Кому потрібен застосунок “Резерв+”

Всі військовозобов’язані, які зараз перебувають у наших реєстрах, отримають завдання або зобов’язання, починаючи від 18 травня, оновити, актуалізувати ці дані, а саме свій телефон, пошту та фактичне місце проживання.

Про це в етері телемарафону розповіла заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

“Ми запустили мобільний застосунок, ми даємо можливість це в центрах надання адміністративних послуг і за бажанням це можна зробити в ТЦК та СП. Ми прогнозуємо і моделюємо, що саме більше навантаження впаде на застосунок, далі – це центри надання адміністративних послуг”, – йдеться у повідомленні.

Вона заявила, що військовозобов’язані мають 60 днів, людина може сама собі запланувати таке оновлення.

“Після того, як громадяни оновлюють свої дані, в кінці ви зможете завантажити собі основні дані з “Оберега”. Це було наше велике завдання і місія, щоб кожен військовозобов’язаний зміг побачити, які дані по ньому є в держави, чи є там актуальний статус бронювання. І дійсно, статус щодо бронювання відображатиметься в цьому застосунку”, – заявила вона.

Читайте також наші новини у Facebook