Новини

У НАТО зробили сильну заяву щодо України

Хоча для українських військових немає нічого неможливого, підтримка України зараз є вкрай важливою. Тому союзники між досягненням цілей НАТО та
допомогою Києву мають обирати останнє.


Читайте також:
У День вишиванки на Рівненщині скасували погодинні відключення «світла»

Про це йдеться у заяві голови Військового комітету НАТО Роберта Бауера.

“Україна продемонструвала світу, що вона здатна досягти безпрецедентних успіхів на полі бою”, – сказав він.

Адмірал наголосив, що час в Україні не вимірюється днями, тижнями чи місяцями, він вимірюється людським життям.

“У союзних країнах тиждень є тиждень. В Україні тиждень – це мати… батько… дитина… друг… коханий, втрачені назавжди”, – додав він.

Бауер запевнив, що Україні ще не пізно отримати перемогу і “свобода України не може, не повинна і не помре”.

“І союзники, якщо вони зіткнуться з вибором між досягненням цілей НАТО щодо потенціалу чи підтримки України… повинні підтримати Україну. Запаси можуть і будуть поповнюватися. А втрачені життя, втрачені назавжди”, – продовжив він.

Адмірал підкреслив, що російське керівництво ясно дало зрозуміти, що воно обрало безкарність – діє відповідно до передбачуваної екзистенційної загрози.

“І все це для того, щоб виправдати своє невпинне прагнення здобути владу за кордоном, щоб не втратити владу всередині країни. І заради цього вони готові принести в жертву не тільки сотні тисяч своїх людей – навіть не спромогшись підібрати їхні трупи на полі бою. Але більше того: вони готові поставити під загрозу благополуччя ще багатьох мільйонів людей у всьому світі.

Читайте також наші новини у Facebook