Волинян просять допомогти зібрати кошти на будинок для родини із села Літогоща Рожищенської громади Луцького району.

Читайте також: Автотроща на Волині: легковик влетів у дерево

Вночі 10 травня сім’ю Хвостюків спіткало горе – згорів будинок. Односельці закликають громаду відгукнутися та зібрати необхідну суму для купівлі нового житла.

«Сім’я дуже порядна та гарна. Наразі в цьому будинку проживали батько Никон Євгенович та найменший син Олексій 19 років. Син працює, батько Никон тримає корови, коні, свині, птицю. Дуже багато садять городів. Будинок, що згорів, зводив Никон власноруч разом зі своєю дружиною Лілею. У 1990 році перейшли в нове житло. На жаль, в кінці травня 2016 року дружина померла від страшної хвороби раку грудей. А Никон залишився з п’ятьма дітьми.
Ростислав старший син, НадіяАндрійАнтон та Олексій. Тяжко було йому самому без дружини. Наразі вже Надія, Антон і Андрій мають свої сім’ї. До речі, Андрій захищає нашу Україну в лавах ЗСУ. В селі дуже поважають цю порядну та щиру сім’ю», – розповіла ГІТу директорка Будинку культури села Літогоща Надія Старухіна-Кропива.

Усіх, хто має можливість допомогти просять надсилати кошти на картковий рахунок Приватбанку 4149499392802854 (Хвостюк Олексій Никонович).

Читайте також наші новини у Facebook