У Луцьку на проспекті Волі відкрили новий магазин пекарні «Студія Хліба».
Читайте також: Оновили вартість квитків до Луцького замку та підземелля
Про це розповіли на інстаграм-сторінці пекарні. Відкриття відбулось в неділю, 12 травня.
Працюватиме новий заклад на проспекті Волі з 8:00 до 21:00.
Засновниця пекарні «Студія Хліба» Крістіна Рибак у коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» розповіла, що весь хліб виготовляють за традиційною технологією на натуральній заквасці та не додають дріжджів.
«Для виготовлення листкових виробів використовуємо виключно натуральне вершкове масло, а всі креми та начинки робимо власноруч», – каже вона.
Заклад на проспекті Волі – вже другий у Луцьку. Перший – відкрили у ЖК «Київскай».
Нашим журналістам власниця зазначила, що в планах – розвиток цілої мережі.
Нагадаємо, раніше ми анонсували відкриття закладу 12 травня в павільйоні на зупинці, що на проспекті Волі поблизу філармонії. На цьому місці раніше була «Кава Авеню».
Своїм гостям тут пропонують кілька видів хліба та різноманітну солодку випічку. Є тут також тренд з тік току – плоский круасан (вартість в «Студії Хліба» – 75 грн), а також булочка «Равлик», та звичайні круасани з різними начинками. І «сінабони» тут теж є – по 74 грн
Хліба тут, як то кажуть, «до кольору, до вибору»:
- пшеничний – 42 грн,
- зерновий – 64 грн,
- гречаний – 64 грн,
- молочний батон – 45 грн
Чіабата тут коштує 30 грн. Багет пшеничний – 38 грн, цибулевий хліб – 48 грн.
В пекарні зазначили, що відкрились у 2022 році, під час повномасштабного вторгнення. Всі свої продукти виготовляють з простих, локальних та високоякісних інгредієнтів.
Читайте також наші новини у Facebook