Волинь Новини

У Луцьку відзначили представників бізнесу за участь у Великодніх заходах

У Луцькій громаді заходи до Великодня об’єднали представників бізнесу у прагненні дарувати підтримку, шанувати народні традиції, долучати до них дітей та молодь. Саме так утверджується національно-патріотична самосвідомість, що вчить пишатися нашою історією та культурою.

Читайте також: Мобілізація по-новому: експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призвуть

Сьогодні, 10 травня, у Палаці культури міста Луцька відбулось вручення подяк міського голови учасникам Великодніх заходів. Привітала присутніх заступник міського голови Ірина Чебелюк. «Для нас дуже приємне те, що кожен з вас не залишається байдужим до того, що відбувається у нашому місті. Ми дякуємо Збройним силам України, що можемо організовувати заходи у нашій громаді. Спасибі усім вам за те, що ви відгукнулися та взяли участь у заходах з нагоди Великодня — представили свої справжні витвори мистецтва, якими захоплювались жителі нашої громади, створили усім позитивний настрій. Бажаю усім вам успіху, добра та радості, непохитної віри у нашу Перемогу», – зазначила вона.

 
 

 

 

 

Подяки міського голови отримали місцеві кондитери, підприємства, кав’ярні, ресторани, піцерії, майстри народної творчості.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Читайте також наші новини у Facebook