Новини

 Через російський обстріл відбувається евакуація цивільних у Вовчанську – МВА

У Харківській області з міста Вовчанськ та навколишніх населених пунктів відбувається евакуація населення через російські обстріли. Про це повідомив голова Вовчанської міської військової адміністрації Тамаз Гамбарашвілі у коментарі Громадському радіо.

Читайте також: У ДПСУ повідомили, скільки ухилянтів загинули в Тисі від початку війни

“Зараз ми евакуюємо населення. Основна маса людей виїжджає своїм транспортом. Але водночас разом із гуманітарним центром ми організовуємо вивіз тих місцевих, у кого немає своїх автівок. Спільно з волонтерами і поліцією працюємо. Вивозимо з Вовчанська і ближніх населених пунктів”, — розповів посадовець.

За його словами, евакуація відбувається тому, що зараз російська армія масовано обстрілює місто – місцеві кажуть, що такого обстрілу “ще не бачили”, тому у Вовчанську наразі небезпечно знаходитися.

Голова МВА зазначив, що, починаючи з 3:00, окупанти атакують керованими авіабомбами, артилерією, а також обстрілюють із реактивних систем залпового вогню.

Наразі немає інформації щодо загиблих та поранених через російські обстріли Вовчанська, проте є інформація про масовані руйнування, підсумовує ЗМІ.

Читайте також наші новини у Facebook