Волинь Новини

Популярна луцька блогерка купила будинок для 22-річної матері-одиначки з 4 дітьми

Бізнесвумен, популярна блогерка та майстриня перманентного макіяжу Юліана Дружиніна з Луцька придбала будинок для 22-річної матері, яка сама виховує 4 дітей.

Читайте також: У Луцьку чоловік посеред вулиці розмахував ножем

Юліана Дружиніна всього за добу зібрала 17 тисяч доларів на будинок для неблагополучної сім’ї. Бізнес-вумен вклала у цю благодійну справу власних 10 тисяч доларів, решту їй вдалося зібрати спільно з небайдужими людьми, – пише Конкурент.

Відомо, що власного помешкання потребувала 22-річна мама-одиначка Анастасія, яка сама виховує чотирьох дітей, троє з яких мають інвалідність.

Бізнесвумен і популярна блогерка з Луцька Юліанна Дружиніна купила будинок для 22-річної матері-одиначки з 4 дітьми

«Саме ця історія мучила мене і я хотіла поділитись з вами…», – написала Юліанна.

Вона показала на фото жахливі умови, в яких нині проживають дітки.

Бізнесвумен і популярна блогерка з Луцька Юліанна Дружиніна купила будинок для 22-річної матері-одиначки з 4 дітьмиБізнесвумен і популярна блогерка з Луцька Юліанна Дружиніна купила будинок для 22-річної матері-одиначки з 4 дітьмиБізнесвумен і популярна блогерка з Луцька Юліанна Дружиніна купила будинок для 22-річної матері-одиначки з 4 дітьми

 

«Як??? Як зробити їсти? Як посадити діток за один стіл? Зварити просто чай? Як???», – поділилася думками лучанка.

Після того, як зібрали всю суму, Юліанна Дружиніна розповіла, що вже передала тисячу доларів завдатку за житло та невдовзі сім’я зможе переїхати до нової оселі.

 

Бізнесвумен і популярна блогерка з Луцька Юліанна Дружиніна купила будинок для 22-річної матері-одиначки з 4 дітьми

«Рівно за добу ми закрили повністю увесь збір. Ви розумієте, про що це говорить? Які ви просто афігєнні люди! Тисячу доларів завдатку я передала, а в вівторок у діток буде свій будиночок», – розповіла Юліанна.

Вона також додала, що планує навідатись із гостинцями до Анастасії та її діток найближчим часом.

Читайте також наші новини у Facebook