Волинь Новини

У Луцьку судили злодія-рецедивіста

Раніше судимий волинянин взяв телефон у знайомого, аби подзвонити, та поцупив його, а в іншого знайомого вкрав із наплічника майже 6 тисяч гривень, – пише ІА Конкурент. 

Читайте також: Двоє чоловіків, які через Західний Буг хотіли потрапити з Волині у Польщу, отримали повістки

Суд першої інстанції засудив чоловіка до 5 з половиною років за гратами, проте він оскаржував цей вирок в апеляції. Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Чоловік нині у СІЗО, участь у засіданні бере в режимі відео-конференції.

Із вироку Луцького міськрайонного суду дізнаємось, що обвинувачений взяв айфон в одного із потерпілих та викрав його. В іншого потерпілого, з яким разом випивав,  поцупив чималу суму грошей – майже 6 тисяч гривень.

Обвинувачений у скоєну розкаявся та збитки відшкодував. Суд першої інстанції виніс вирок – 5 з половиною років неволі. Захисниця обвинуваченого подала апеляцію – хочуть 5 років і один місяць позбавлення волі, бо через невиліковну хворобу кожен день для волинянина важливий.

«Ми просимо змінити вирок. Хоч і незначна частина між призначеним покаранням судом першої інстанції та тим, на яке ми просимо змінити, але прошу врахувати стан здоров’я мого підзахисного. В його випадку кожен місяць, кожен день має значення», – сказала у суді захисниця обвинуваченого Наталія Крупінська.

Прокурор наполягав залишити вирок без змін, адже обвинувачений вже вшосте притягується до кримінальної відповідальності.

Колегія суддів вирішила залишити апеляційну скаргу без задоволення.

Читайте також наші новини у Facebook