Волинь Новини

У Луцьку легковий автомобіль влетів у газопровід

У вівторок, 7 травня, в Луцьку, на вулиці Набережній, 2, легковий автомобіль влетів у газопровід. 

Читайте також: На Волині прощатимуться із військовим, який загинув у ДТП напередодні Великодня

Про це Конкуренту повідомили читачі.

«На дитячому майданчику газовий розподільник, якась «зірка» їхала машиною і я не знаю, як туди можна було заїхати. Розфігачила цей газовий розподільник і там фігачить газ і по усіх квартирах, і будинках», – кажуть очевидці.

Зі слів свідків, з навколишніх навчальних закладів евакуювали дітей в укриття.

Інформацію про це нашим журналістам підтвердили у пресслужбі ДСНС Волині й зазначили, що рятувальники, поліція та інші служби активно працюють над усуненням проблеми.

Як повідомив кореспондент Суспільного, станом на 17:00 на місці працюють рятувальники, працівники газової служби і медики.

Наразі територію, де сталася аварія та витік газу, огородили. Зі слів кореспондента видання, витік газу тривав орієнтовно 40 хвилин, нині його уже ліквідували. Місцеві мешканці розповіли. що чули гучне шипіння, частина із них самотужки залишили багатоповерхівку.

У Луцьку легковий автомобіль влетів у газопровід. Оновлено

Поруч з місцем аварії розташований навчальний заклад. Як розповіла працівниця школи Ніна Фарина, з будівлі евакуювали усіх дітей, які навчалися у другу зміну.

У Луцьку легковий автомобіль влетів у газопровід. Оновлено

Наразі правоохоронці, які працюють на місці події, аварію не коментують. Попередньо відомо, що автомобіль виїжджав з гаража.

Читайте також наші новини у Facebook