Волинь Новини

Лучанин Богдан Мочульський здобув “золото” на міжнародних змаганнях з джиу-джитсу в Парижі

Дворазовий чемпіон світу з джиу-джитсу, лучанин Богдан Мочульський здобув “золото” на міжнародному турнірі з джиу-джитсу Grand Prix Paris Open 2024.

Читайте також: На Волині тренер спортшколи намагався підкупити прикордонника

Про чергову перемогу спортсмена повідомили у Волинському прикордонному загоні, де нині служить Богдан Мочульський.

Лучанин виступав у ваговій категорії 62 кг. Загалом у прикордонника було чотири поєдинки. За вихід у фінал він змагався з чинним срібним призером чемпіонату світу, а в фіналі переміг чемпіона Європи.

“Радий, що піднявся на найвищу сходинку пʼєдесталу, що український прапор знову височів над міжнародною ареною. А звучання гімну України викликає почуття гордості та невимовної впевненості у собі та нашій країні”, — сказав Богдан Мочульський після перемоги.

Що відомо про Богдана Мочульського

Спортсмену Богдану Мочульському 27 років. Він має звання Заслуженого Майстра спорту України та був нагороджений орденом “За заслуги” II ступенів.

Наприкінці липня 2021 року Богдан Мочульський став чемпіоном Європи з джиу-джитсу серед дорослих та автоматично забезпечив собі ліцензію на участь у Всесвітніх іграх в 2022 році.

У 25 років лучанин отримав звання дворазового чемпіона світу з джиу-джитсу.

Показав свій бойовий дух та спортивну підготовку Богдан й на цьому Чемпіонаті. За результатами нелегкої боротьби прикордонник виборов перемогу у ваговій категорії 64 кг.

Зараз Богдан Мочульський служить на посаді інструктора з фізичної підготовки і спорту Волинського прикордонного загону. В березні 2024-го він вкотре став чемпіоном Європи.

Читайте також наші новини у Facebook