Новини

Ситуація на фронті загострилася: ворог пожвавився на одному із напрямків

Найгарячішими напрямками на фронті наразі є Новопавлівський, Бахмутський та Авдіївський, проте окупанти збільшили і кількість атак на Куп’янському напрямку.

Читайте також: На Волині донька воювала з … матір’ю

Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання війська “Хортиця” Назар Волошин в ефірі телемарафону.

“Наразі в зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на східному фронті найгарячіші напрямки – це Новопавлівський, Бахмутський та Авдіївський. Ситуація в районі проведення бойових дій контрольована силами оборони, однак російська армія не припиняє спроб і надалі штурмувати позиції наших захисників по всій лінії фронту. Лише протягом минулої доби на всіх ділянках відбулося 94 бойових зіткнення, більша частина з яких саме в зоні відповідальності нашого ОСУВ”, – сказав він.

За словами Волошина, ситуація загострилася по всіх ділянках на лінії зіткнення. Зокрема, за минулу добу ворожа армія суттєво активізувалася на Куп’янському напрямку, де українські воїни відбили 10 атак, стільки ж атак відбулося на Бахмутському напрямку. На Лиманському напрямку Сили оборони також відбили більшу кількість атак — 1414.

Речник ОСУВ “Хортиця” повідомив і про ситуацію в Часовому Яру.

“Ворог тисне на Часів Яр. Ситуація контролюється Силами оборони. Ворожої армії немає в місті, але вона намагається захопити його, не рахуючись зі своїми втратами”, – зазначив Волошин.

Читайте також наші новини у Facebook