Волинь Новини

Волинська поліція купує чотири нових автівки за 4 мільйони гривень

Головне управління Національної поліції у Волинській області закуповує чотири нові спеціалізовані автівки на базі Renault Duster. Договори на їх придбання збираються укласти з ТОВ «Луцьк-Експо» на суму понад 4 мільйони гривень. 

Читайте також: У Луцьку хлопець влаштував бійку з водостічною трубою (Відео)

Про це повідомляється у системі публічних закупівель «Prozorro».

Закупівлю на придбання автівок оголосили 26 березня 2024 року та розділили її на 2 лоти. За першим лотом шукали постачальника на одну легкову автівку Renault Duster, а за умовами другого – постачальника на три автомобілі цієї ж моделі з характеристиками, які відрізнялися. Очікувана вартість лотів складала 1,1 та 2,91 мільйона гривень відповідно.

Нещодавно ж, 8 квітня 2024-го у системі публічних закупівель «Prozorro» з’явилося повідомлення про намір укласти договори на купівлю усіх чотирьох автомобілів у ТОВ «Луцьк-Експо», яке стало єдиним учасником торгів.

Підприємство, зокрема, запропонувало поставити за 1,1 мільйона гривень автівку Renault Duster 2023 року випуску та три автівки Renault Duster 2024 року випуску за 2,91 мільйона гривень, або по ціні 970 тисяч гривень за кожну.

Усі авто повинні мати дизельний двигун об’ємом 1,5 літра, не менше 5 місць для сидіння (разом з водієм), систему курсової стійкості та систему допомоги при старті на підйомі. Також має бути круїз-контроль з обмежувачем швидкості, кондиціонер, антиблокувальна система гальм, бортовий комп’ютер, бокові подушки безпеки водія та пасажира тощо. Під потреби поліції автівки повинні оснастити радіостанцією, світлоакустичною панеллю та пофарбувати у відповідні кольори.

Водночас у Renault Duster 2023 року додатково повинен бути передбачений пакет «Комфорт», що включає клімат-контроль, підігрів сидінь, картку-ключ «вільні руки».

Строк гарантії становитиме три роки або 100 тисяч кілометрів пробігу. У разі укладання договорів авто мають поставити до 1 червня 2024 року.

Зареєстроване у селі Гаразджа Луцького району підприємство «Луцьк-Експо» працює більше 15 років. Воно – офіційний дилер автомобілів «Renault». Його власником вказаний рівнянин Вячеслав Пасічник, а керівником – Олександр Крижанівський. Підприємство вже було постачальником автомобілів для Головного управління Національної поліції у Волинській області. У 2023 році правоохоронці придбали у фірми 15 кросоверів – це були автомобілі на базі Renault Duster Zen MT з вартістю від 861 до 957 тисячі гривень, а також на базі Renault Duster Life за цінами від 770 до 953 тисяч гривень за один.

Читайте також наші новини у Facebook