Волинь Новини

У ВНУ відкрили виставку стилізацій портретів викладачів

У межах Тижня факультету культури та мистецтв у головному корпусі ВНУ імені Лесі Українки відкрили виставку стилізацій портретів викладачів. Роботи виконали студенти-другокурсники кафедри дизайну під керівництвом викладачів Марії Єфімової та Валентини Крисюк.

Читайте також: На війні, захищаючи Україну, загинув брат викладачки Лесиного вишу

Про це повідомили на сайті університету.

Завідувач кафедри Дмитро Авраменко підкреслив, що викладачі та студенти планували виставку давно. І зараз, у складні для країни часи, раді за допомогою своїх робіт дарувати позитивні емоції людям.

Викладачка Валентина Крисюк розповіла, що автори мали завдання за допомогою характерних рис стилізувати викладачів Університету так, щоб вони були впізнавані. Студенти шляхом жереба отримували героя своєї роботи і працювали.

Ректор ВНУ імені Лесі Українки Анатолій Цьось подякував організаторам за виставку та зазначив, що дуже гордиться спеціальністю 022 Дизайн.

«Пишаюся вашою креативністю, професіоналізмом, підходом до організації освітнього процесу. Я більш ніж переконаний, що “Дизайнˮ нашого Університету – найкращий далеко за межами регіону. Щиро дякую за виставку і бажаю плідної подальшої роботи», – зазначив Анатолій Васильович.

Декан факультету Віталій Охманюк подякував студентам за роботу та побажав їм успіхів у реалізації себе й натхнення. Також під час виставки представили новообраного студентського декана, представницю кафедри дизайну Анну Руду.

Читайте також наші новини у Facebook