Волинь Новини

У ВНУ навчатимуть майбутніх стоматологів

На базі медичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки навчатимуть майбутніх абітурієнтів за напрямком «Стоматологія».

Читайте також: У ВНУ – дні відкритих лабораторій

Відповідний договір підписали із КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка». Нині триває етап ліцензування спеціальності і вже згодом у виші зможуть викладати досвічені стоматологи поліклініки.

Участь у підписанні угоди взяли: ректор ВНУ ім. Лесі Українки Анатолій Цьось та декан медичного факультету Андрій Порочинський.

В університеті понад три роки діє медичний факультет і є вся необхідна база для навчання і наукової практики.

За словами Анатолія Цьося, гарну освіту можна отримати лише у співпраці з практиками, яких залучають до освітнього процесу. Цими практиками стануть лікарі-стоматологи медичної установи Луцька.

Під час підписання угоди директорка КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» Любов Яковчук наголосила, що комунальний заклад зможе надавати якісні знання у всіх напрямках стоматології для майбутніх абітурієнтів ВНУ ім. Лесі Українки. Згодом ці студенти зможуть також на базі комунального закладу навчатись на інтернатурі.

Читайте також наші новини у Facebook