Волинь Новини

Заступник директора «Луцькводоканалу» задекларував 2,6 мільйона готівки, зарплату та власну фірму

Перший заступник директора «Луцькводоканалу» Святослав Дмитроца разом з дружиною заощадили понад три мільйони гривень готівкою, отримали 1,7 мільйона гривень зарплати та володіння двома компаніями. 

Читайте також: У керівника Рівненщини – новий заступник

Декларацію за 2023 рік посадовець оприлюднив наприкінці березня 2024-го.

З нерухомості Святослав Дмитроца вказує лише 20 соток землі та незавершений будинок на 198 квадратів у селі Зміїнець під Луцьком.

Посадовцю торік нарахували 596,4 тисячі гривень зарплати, або в середньому по 49,7 тисячі гривень на місяць. Святослав Дмитроца отримав також 1827 гривень від профспілкової організації «Луцькводоканалу». Його дружина Ірина Дмитроца одержала 1,11 мільйона гривень заробітної плати від «Волиньобленерго». Таким чином сукупний дохід подружжя у 2023 році сягнув 1,71 мільйона гривень.

У 2022 році доходи подружжя були трішки меншими: посадовець отримав 568,6 тисячі гривень зарплати та 1302 гривні профспілкових виплат, а його дружина – один мільйон гривень заробітної плати.

Грошові заощадження подружжя зберігає у готівці. Зокрема, Святослав Дмитроца задекларував 2,6 мільйона гривень власних коштів і 500 тисяч гривень дружини. Такі ж заощадження вони мали і у 2022-му.

Подружжя володіє корпоративними правами у двох фірмах. Дружині Ірині належить 25 відсотків у статутному капіталі ТОВ «Eltime» у Польщі. Ця фірма зареєстрована у Любліні і займається електротехнічними роботами. А Святослав Дмитроца є власником ТОВ «Електро спектр», яке теж займається електротехнічними роботами. Його внесок до статутного фонду фірми складає, згідно з декларацією, 61 тисячу гривень.

Читайте також наші новини у Facebook