Волинь Новини

Відомий волинський лікар йде на заслужений відпочинок

Лікар-уролог поліклініки центральної райлікарні Ковельського МТМО Геннадій Чапек після 50 років роботи у медзакладі йде на заслужений відпочинок.

Читайте також: У селах Луцької громади продовжують прибирати залишки блокпостів (Фото)

Про це повідомили на сторінці Ковельського МТМО у фейсбуці.

«Адміністрація та колектив Ковельського МТМО висловлюють щиру вдячність лікарю-урологу поліклініки центральної райлікарні Ковельського МТМО Геннадію Васильовичу Чапеку за сумлінну довголітню працю в галузі охорони здоров’я, високий професіоналізм та відданість покликанню», – йдеться у дописі. 

Рівно 50 років тому лікар-інтерн Геннадій Чапек прийшов у колектив ковельської лікарні. Завдяки професіоналізму та чудовим особистим якостям здобув заслужений авторитет і повагу серед колег. Результатом його самовідданої праці є врятовані життя та збережене здоров’я сотень пацієнтів.

«Ми пишаємося, що працювали поруч з Вами, та будемо раді й надалі залишатися у колі Вашого спілкування! Присвятіть нову сторінку свого життя улюбленим захопленням, новим враженням та активному відпочинку! Бажаємо міцного здоров’я, домашнього затишку, Божого благословення та щасливого довголіття у мирній Україні», – зичать лікарю колеги.

Читайте також наші новини у Facebook