Волинь Новини

У Луцькому районі радились щодо мобілізації

29 березня під головуванням начальника Луцької РВА Анатолія Костика у співпраці з представниками ГУ Нацполіції України в Волинській області та Луцького РТЦК відбулась нарада з головами територіальних громад району. В межах наради розглянули низку актуальних питань.

Читайте також: Під час пожежі у Луцьку із зачиненої квартири визволили чоловіка

Про це повідомляють на веб-сайті Луцької РВА.

Зокрема, обговорили реалізацію заходів, визначених концепцією реалізації проекту «Офіцер служби освітньої безпеки». Зазначений проект передбачає важливі кроки з забезпечення охорони закладів освіти. На сьогодні, проект на етапі впровадження у декількох навчальних закладах Підгайцівської, Боратинської та Ківерцівської громад.

В свою чергу, заступник начальника ТЦК та СП – начальник МВ Луцького РТЦК та СП Анатолій Буяльський назвав актуальні планові завдання з проведення мобілізації та акцентував на активізації спільної роботи відповідальних посадових осіб органів місцевого самоврядування, представників РТЦК та СП, Національної поліції та ДПСУ.

Відтак, за підсумками наради громадам доручили посилити роботу у вищезазначених питаннях.

Після, всі присутні спільно взяли участь у відеоселекторній нараді під головуванням начальника обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка з питань розшуку та повернення до військових частин і установ військовослужбовців, які вважаються такими, що самовільно покинули місце несення служби.

Читайте також наші новини у Facebook