Волинь Новини

Лукашенко заговорив про нову війну: що відбувається

Білоруський диктатор Александр Лукашенко провів нараду з військовими. Поки у нього на колінах сиділа собачка, він погрозливо говорив, що нібито готуватиме свою армію та фантазував про небезпеку від країн Балтії, які є членами НАТО.

Читайте також: У 2023 році Луцьк витратив 238 млн гривень на ремонт доріг
Про це 24 Каналу розповів політтехнолог Борис Тизенгаузен, зауваживши, що така ситуація вже відбувається під виглядом навчань.

Чому Лукашенко заговорив про війну
Коли білоруський диктатор або Владімір Путін приїжджають ближче до кордонів і кажуть, що нібито на них хтось хоче напасти, то, як правило, варто очікувати зворотної реакції.

Також треба звернути увагу на одяг, в якому був самопроголошений президент, коли говорив про нібито загрози країні. Він одягнув форму, яка нагадувала радянську, але дещо модернізовану. Її використовують хіба для парадів.

“Лукашенка дедалі сильніше втягують у цю провокацію. Йому кажуть, що надали ядерну зброю, захистили, тому треба долучитися до агресивних дій. Путін зараз думає, де ще може натиснути на НАТО, тому й погрожує”, – сказав Борис Тизенгаузен.

Литва, Латвія, Польща вже готуються до можливого загострення. Вони перекидають зброю і техніку до кордонів. Але Лукашенко розуміє свою залежність від Путіна, бо якщо з очільником Кремля щось станеться, то йому кінець.

“Бере він на руки собачку, чи ні, але це йому не допоможе. До речі, Лукашенко – це така ж “путінська собачка”, якій багато чого дозволяють. Але скоро це закінчиться”, – зауважив політтехнолог.

Читайте також наші новини у Facebook