Волинь Новини

У Луцьку спіймали дідуся, який продавав сурогат (Фото)

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради продовжують виявляти так звані «точки» продажу сурогату на території Луцької міської територіальної громади.

Читайте також: Ніколас Карма розсекретив вартість образу волинянки

Про це муніципали інформують на сторінці у facebook, – пише ВолиньUA.

Одну із таких «точок», в ході відпрацювання, працівниками департаменту було виявлено в будинку № 2 по вулиці Весела, мешканець якого здійснив продаж невідомої речовини з різким запахом спирту. На чоловіка складено адміністративний протокол за ч. 3 ст. 156 КУпАП, який буде направлено на розгляд Луцького міськрайонного суду для визначення міри покарання.

Звертаємося до громадян, які вирішили підзаробити в такий спосіб, за торгівлю небезпечною для життя та здоров’я рідиною (сурогатним алкоголем) – нестимуть адміністративну відповідальність, згідно ч. 3 та ч. 4 ст. 156 КУпАП.

Санкція даної статті передбачає накладання штрафу від чотирьохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 6800 до 13600 грн) та за повторне порушення вчинене особою протягом року – від восьмисот до однієї тисячі чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 13600 до 23800 грн).

Читайте також наші новини у Facebook