Волинь Новини

На Волині водій буса “під мухою” влетів у блокпост

На Волині судили водія буса, який п’яним в’їхав у блокпост. Внаслідок ДТП постраждав поліцейський та пасажири авто. А винуватця аварії оштрафували на 51 тисячу гривень та позбавили водійського посвідчення.

Читайте також: Коли в Україні будуть переводити годинники на “літній час”: точна дата

Про це стало відомо з вироку Камінь-Каширського районного суду, повідомляють Волинські новинипише ВолиньЮА.

ДТП трапилася 10 вересня 2022 року між селами Раків Ліс та Бузаки. Близько четвертої години ночі п’яний водій Volkswagen Transporter Сергій Р., рухаючись зі швидкістю 80 кілометрів на годину, не врахував дорожньої обстановки та зіткнувся з бетонною конструкцією блокпосту.

В результаті ДТП двоє пасажирів та поліцейський, який ніс службу на блокпосту, отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Читати ще: Загрожує до 10 років тюрми: судитимуть поліцейського, який на Волині збив на блокпосту двох людей

Сергій Р. визнав свою вину. Чоловік пригадав, що минувши село Раків Ліс, побачив світло ліхтаря. Припустивши, що на зустріч йому рухається мотоцикл, він зайняв крайнє праве положення на проїзній частині й продовжив рух. Однак за мить відбувся удар у бетонну плиту блокпосту. Він підтвердив, що напередодні вживав спиртні напої.

Потерпілі не мали претензій до винуватця ДТП, тому суд вирішив призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі 51 тисячі гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Читайте також наші новини у Facebook