Важливо Волинь Новини

На Волині сім’я придбала для захисників дрон

Сім’я Столярчуків із села Бахів на Ковельщині приєдналася до місцевої акції «Сімейний дрон для ЗСУ»

Безпілотник, який придбала родина, уже вирушив на фронт.

Про це на фейсбук-сторінці розповів голова Дубівської громади Роман Троцюк.

«Сьогодні, як ніколи, важливо підтримати захисників, які відстоюють нашу свободу та незалежність зоні бойових дій. В протистоянні з ворогом великою допомогою є дрони.

Ми неодноразово оголошували збір коштів для закупівлі дронів. Оголошена й безстрокова акція «Подаруй сімейний дрон для ЗСУ». Цього разу до акції долучилася сім’я Сторярчуків з села Бахів Дубівської громади.

Вже завтра з черговою волонтерською поїздкою придбаний сімейний дрон попрямує до наших захисників волинян. Дякую нашим жителям, підприємцям за чудовий подарунок для наших хлопців. Кожна пташка здатна знищити танк, броньовану машину, артилерійські системи та живу силу противника. Кожна знищена одиниця техніки ворога чи жива сила прискорює нашу перемогу та зберігає життя наших захисників. Прошу долучитися до акції й інші сім’ї громади. Сьогодні ми, завдяки нашим воїнам, маємо можливість працювати за заробляти кошти, спокійно спати але наші воїни дуже потребують нашої підтримки. Спільними зусиллями ми працюємо на Перемогу.
Зображена пташечка на світлині вже завтра полетить в зону бойових дій. Дякуємо сім’ї Столярчуків за допомогу.», – йдеться у повідомленні.