Волинь Новини

Знай наших: вихованки Камінь-Каширської ДЮСШ вибороли п’ять медалей на Чемпіонаті України

Команда важкоатлеток Волині, до складу якої увійшли спортсменки Камінь-Каширської громади, виборола першість на Чемпіонаті України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років.

Читайте також: Поліція розшукує безвісти зниклого 37-річного волинянина

Про це інформує Управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради., передає Район. Камінь – Каширський.

9 вихованок дитячо-юнацької спортивної школи Камінь-Каширської міської ради увійшли до складу збірних команд Волинської області та продемонстрували відмінні результати під час Всеукраїнського Чемпіонату.

У загальному заліку спортсменки посіли І місце, набравши вдвічі більше балів за команди, які представляли інші області України.

Окрема гордість – Катерина Малащук, яка встановила п’ять рекордів України, а також здобула І місце в індивідуальному заліку.

Щиро радіємо за важкоатлеток Камінь-Каширської ДЮСШ, які вибороли високі результати та пишаємося:

  • 1 місце – Козак Софія;
  • 1 місце – Король Анна;
  • 1 місце – Чмух Марія;
  • 2 місце – Чмух Олександра;
  • 2 місце – Кривдік Карина;

Решта учасниць професійно виступили та допомогли нашій області зайняти І місце. 

«Сердечно дякуємо всім важкоатлеткам Камінь-Каширської громади, нашим вихованкам, за активну спортивну позицію, старання, професіоналізм. Окреме спасибі високопрофесійним тренерам ДЮСШ – Валентину Андрусю та Богдану Андрусю. Багато сил та вмінь ви прикладаєте щодня, аби наші спортсменки показувати найкращі результати на рівні України та світу. Нехай ці досягнення будуть вкладом у нашу довгоочікувану Перемогу. Низький уклін всім Захисникам, завдяки яким наші діти мають можливість брати участь та перемагати» – зазначає керівник управління гуманітарної політики Сергій Лукашук.

Читайте також наші новини у Facebook