Волинь Новини

У ВНУ відзначили Міжнародний день запитань

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відзначили Міжнародний день запитань. Дійство відбулося за участі ректора Анатолія Цьося, проректора з навчально-виховної роботи та комунікації Наталії Благовірної, проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Людмили Єлісєєвої, професорсько-викладацького складу, аспірантів і студентів Університету.

Читайте також: У Верховній раді пропонують платити 384,5 тис. за народження дитини

Модератором заходу була куратор наукового товариства аспірантів і студентів ВНУ імені Лесі Українки Ольга Караїм.

питання

Під час заходу всі присутні представники ВНУ імені Лесі Українки мали змогу відверто поговорити з очільником закладу Анатолієм Цьосем і поставити йому будь-яке питання.

питання

Людмила Єлісєєва підкреслила, що Міжнародний день запитань відзначають у день народження Альберта Ейнштейна: «Ми переконані, що наші студенти такі ж розумні, креативні, без шор. Ми не боїмося питань і хочемо, щоб ви запитували й отримували відповіді. Тому, якщо у вас давно назрівало якесь питання, зараз саме час його озвучити».

питання

Наталія Благовірна зауважила, що здатність ставити питання – велика цінність. І рівень здобувача освіти часто видно саме по його запитаннях. «Тому зичу вам усім не лише цікавої, продуктивної розмови, а й продемонструвати, наскільки ви розумні, креативні, унікальні», – сказала Наталія Богданівна.

питання

Ректор на початку заходу закликав присутніх бути вільними.

«Альберт Ейнштейн вирізнявся своїм вільнодумством. Вільно ставте питання, бо навчаємося у вільному, відкритому Університеті», – сказав Анатолій Васильович.

питання

Під час понад годинної розмови очільник ВНУ імені Лесі Українки відповів на низку питань, які стосувалися діяльності закладу, роботи ректора, спеціальностей, планів для подальшого розвитку ЗВО, а також про особисті вподобання, початок роботи на науковій ниві, студентське життя тощо.

питанняпитанняпитанняпитанняпитанняпитанняпитанняпитанняпитанняпитанняпитанняпитанняпитанняпитання

Відділ інформаційної політики

Читайте також наші новини у Facebook