Волинь Новини

Біля Луцька п’яного водія трактора на 10 років позбавили прав

Волинянин, якого вдруге протягом року спіймали п’яним за кермом трактора, за скоєне правопорушення позбувся транспортного засобу. Крім того, він змушений буде заплатити 51 тисячу гривень штрафу.

Читайте також: Макрон їде в Україну: Зеленський розкрив деталі

Про це йдеться у постанові Луцького міськрайонного суду.

Інцидент стався 28 січня у селі Романівка Луцького району. Близько 16 години патрульні зупинили на вулиці Лісова трактор Т-40, яким кермував Юрій Л. із ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження медичного огляду на стан сп’яніння водій відмовився, чим порушив вимоги п. 2.5 Правил дорожнього руху. Як стало відомо, правопорушення було вчинено потворно протягом року.

На судове засідання чоловік не з’явився. Проте вина Юрія Л. була підтверджена протоколом з місця події, письмовим поясненням порушника та відеозаписом, на якому він визнав, що вживав алкоголь та керував транспортним засобом, згідний зі складеним щодо нього протоколом.

Відтак суд визнав волинянина винним у адміністративному порушенні та призначив йому 51 тисячу штрафу. Крім того, на 10 років позбавив права керувати усіма видами транспорту та конфіскував належний йому трактор.

Читайте також наші новини у Facebook