Волинь Новини

У ВНУ побільшало професорів та доцентів

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки вручили документи про присвоєння наукових ступенів професора та доцента.

Читайте також: Ворог масовано атакував Донеччину: що відомо про поранених та наслідки

Згідно з наказом Міністерства освіти та науки України від 21 лютого 2024 року №220 Анатолій Цьось вручив атестат професора Ірині Сидорук (кафедра соціальної та інклюзивної освіти), Ользі Гончарук (кафедра теорії та методики початкової освіти).

атестати

атестати

Атестати доцента отримали: Валентина Стельмах (кафедра фізичної географії),  Наталія Пожарська (кафедра англійської філології), Наталія Коструба (кафедра загальної та клінічної психології), Зоряна Книш (кафедра цивільно-правових дисциплін), Леся Басюк (кафедра німецької філології), Аліна Кондрук (кафедра іноземних мов гуманітарних спеціальностей), Олена Дем’янчук (кафедра теорії фізичного виховання та рекреації).

атестати

атестати

«Вітаю вас із визначним днем у вашому житті, з отриманням документа, який засвідчує вашу високу професійну майстерність та завершує великий, важкий, інтенсивний та відповідальний етап роботи. Бажаю вам здійснення всіх ваших мрій і ефективної роботи», – сказав ректор Анатолій Цьось.

атестати

Також ректор вручив Наталії Кострубі грамоту Міністерства освіти та науки України.

атестати

атестати

атестати

атестати

атестати

атестати

атестати

атестати

Читайте також наші новини у Facebook