Волинь Новини

Жителі Ківерцівської громади відвідали оновлене відділення поліції

Втілення міжнародних стандартів захисту прав людини через впровадження проєкту «Custody Records» стало можливим завдяки результативній співпраці Національної поліції та депутатського корпусу Ківерцівської об’єднаної територіальної громади, органів місцевої влади та самоврядування.

Читайте також:Небесний легіон поповнив Герой з Волині

Про це повідомили на сторінці Луцьке районне управління поліції у фейсбуці, передає Район. Ківерці.

У відділенні поліції № 1 (місто Ківерці) Луцького РУП, де запроваджена інноваційна система «Custody Records», яка покликана захищати права і свободи, безпеку громадян, хто перебуває під контролем поліції, відбувся ознайомчий візит представників влади та жителів громади, метою якого є покращення якісного надання поліцейських послуг людям.

Також у рамах робочого візиту керівник підрозділу поліції Михайло Євтушик та представниця Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Наталія Бартошук для запрошених гостей продемонстрували частково відремонтоване приміщення, яке оснащене цілодобовим відеоспостереженням, просторий фронт-офіс, який адаптований під потреби усіх громадян, службові кабінети поліцейських для роботи з громадянами, а також діяльність інспектора з дотримання прав людини.

Як зазначили гості, впровадження «Custody Records» стане ще одним важливим кроком до побудови правової держави, дотримання громадянами чинного законодавства та збільшення довіри населення до поліції. Вони подякували усім поліцейським за службу, за щоденну роботу з ризиком для власного життя та висловили впевненість у майбутньому зміцненні безпекового середовища в громаді.

Читайте також наші новини у Facebook