Волинь Новини

У ківерцівській лікарні створили раду трудового колективу

За ініціативи генерального директора КП “Ківерцівська ЦЛ” Наталії КРУЦЬКО, організовано конференцію трудового колективу лікарні у якій взяли участь представники кожного відділення та структурного підрозділу, загалом 51 делегований працівник.
Під час конференції, шляхом відкритого голосування, прийнято одноголосне рішення про створення представницького органу від колективу – Раду трудового колективу комунального підприємства “Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради”.
До складу ради обрано п’ятьох членів: лікаря-хірурга хірургічного відділення Ореста ГРИЦЮКА, лікаря-офтальмолога поліклінічного відділення Ірину ГОЛОСАЙ, сестру медичну старшу поліклінічного відділення Наталію ЮХИМЧУК, сестру медичну старшу приймального відділення Анну БОЙЧУК, діловода загального відділу Ірину ДАНКЕВИЧ. Головою ради став Орест ГРИЦЮК.
Відразу взялися до роботи – обговорення внесення змін до Колективного договору між керівництвом лікарні та представницьким органом. Весь колектив конференції медичного закладу брав активну участь в обговоренні кожної пропозиції. Дійшовши згоди між працівниками та керівництвом з усіх пунктів по Договору було прийнято новий Колективний договір між генеральним директором КП “Ківерцівська ЦЛ” та Радою трудового колективу КП “Ківерцівська ЦЛ” на 2024 -2029 роки.
Також, під час конференції підтримано оновлені Правила трудового розпорядку КП “Ківерцівська ЦЛ”.
– висловлюю велику подяку усім за вашу небайдужість до “життя” лікарні. Тепер, з Радою трудового колективу буде ефективніше працювати і осягнути все різноманіття необхідних питань, почути пропозиції колективу та запроваджувати сучасні підходи в діяльності закладу, які сприятимуть його розвитку, – наголосила Наталія Стефанівна.
Весь колектив отримав позитивний заряд від продуктивного дня і розійшовся в роздумах про майбутні нововведення і розвиток лікарні.
Читайте також наші новини у Facebook