Важливо Волинь Новини

Ківерцівська центральна лікарня отримала нове медичне обладнання на суму 50 000 канадських доларів

Як стало відомо, напередодні напередодні в  Ківерцівській центральній лікарня Ківерцівської міської ради відбулася робоча зустріч генерального директора Наталії Круцько, міського голови Ківерцівської міської ради Олександра Ковальчука та Adriana Award представника від канадської благодійної організації GlobalMedic, який офіційно передав медичне обладнання для потреб лікарні.

Читайте також: Луцьк просить прилеглі громади заплатити за дітей у дитсадках

 

 

Про це йдеться на сторінці Ківерцівської центральної лікарні Ківерцівської міської ради

“Лікарня отримала: автоматичний біохімічний аналізатор з потужністю обстеження 20 пацієнтів за годину, пневмотонометр для безконтактного вимірювання очного тиску, ЛОР-станцію, оснащену різними медичними девайсами для обстеження і лікування пацієнтів в стаціонарних і амбулаторних умовах, а також електродерматом для проведення реконструктивної оперативної допомоги в умовах хірургічного відділення.
Керівництво і колектив лікарні, а також керівництво міста висловлюють слова вдячності нашим друзям і партнерам з Канади (команді “Острів Ванкувер підтримує Україну та GlobalMedic) за придбання такого необхідного для лікарні медичного обладнання!
Працюємо далі задля покращення якості надання медичної допомоги нашим пацієнтам!

Детальніше про кожен медичний девайс ми розповімо в наступних дописах. Слідкуйте за нашими новинами і будьте здорові”, – йдеться у дописі.



Читайте також наші новини у Facebook