Волинь Новини

Староста громади на Волині написала заяву на звільнення

Староста Тойкутського старостинського округу Юлія Трофимчук подала заяву про дострокове припинення повноважень старости та звільнення із займаної посади.

Читайте також: На Волині горів трактор

Про це йдеться у проєкті рішення Ковельської міської ради, що буде розглядатися депутатами на черговій сесії, – пише Ковель медіа.

Заява Юлії Трофимчук датується 30 січня 2024 року, а у проєкті вказується, що її звільнення відбудеться за угодою сторін з дня прийняття рішення міськради.

Комісія на чолі з керуючим справами виконкому Іваном Чуліпою має провести приймання-передачу матеріальних цінностей, що рахуються за посадовицею та скласти відповідний акт.

Нагадаємо, 25 лютого 2021 року на сесії Ковельської міської ради депутати затвердили старостою сіл Доротище, Гішин, Тойкут, Заріччя, Воля, Лапні та Любе кандидатуру Юлії Трофимчук, яка до цього працювала головною бухгалтеркою Тойкутської сільської ради.

Наразі вона перебуває у відпустці. Виконання обов’язків старости Тойкутського старостинського округу, на період її відсутності, покладено на старосту Білинського старостинського округу Петра Бородія.

Читайте також наші новини у Facebook