Волинь Новини

Луцька блогерка переїхала у США і збирає мільйони переглядів у TikTok (Відео)

Луцька Блогерка Марина Антонюк переїхала з родиною до Сполучених Штатів Америки. Її відео про життя, побут та звичаї американців збирають мільйони переглядів у TikTok, – пише ІА Конкурент.

Читайте також: На Волині патрульні допомогли водіям замінити колеса

Зараз на її сторінці понад 278 тисяч читачів та 13,5 мільйона лайків, короткі ролики збирають від 200 тисяч переглядів.

Блог Марини АнтонюкБлог Марини Антонюк

Зазвичай Марина розповідає про буденне життя в Америці – догляд за донечкою Мішель, облаштування дому, покупки у магазинах та інші житті нюанси. Окрім цього, вона ще й показує жителям штатів частинку української культури. Зокрема, в одному зі своїх відео, яке набрало понад 2 мільйони переглядів, блогерка показувала, як приймала у себе гостей.

«До нас в хату ідуть американці й ми про них нічого не знаємо. Окрім того, що вони батьки Джоусі. Це ім’я дівчинки, з якою Мішель дуже гарно дружить в садочку. Ми вирішили запросити їх та познайомити з українською кухнею і культурою. В американців є такий порядок: запрошувати потрібно дуже завчасно (десь за місяць, а той за два). Можна телефоном або формальна переписка у месенджері. В нас вийшов другий варіант. Цікавий момент – вони ходять у гості рівно на дві години. Зайшли о 10:00, а сказали «до побачення» й «дякую» о 12:00. Усю їжу нам готувала моя мама. У меню – вареники з сиром, картоплею, млинці з горохом та грибна підливка до них, салат із нашою білокачанною капустою, яку гості, до речі, не зрозуміли. Ну і як же ж без нашого українського борщу», – розповідає у відео Марина.

За час життя в Сполучених Штатах вона вже встигла змінити житло, а її чоловік – роботу. В одному зі своїх блогів Марина Антонюк навіть підрахувала, скільки ж коштує прожиття в американському місті.

«Ходімо порахуємо, скільки ми витрачаємо на місяць життя в США. Перше – це авто. Страховка, мийка, бензин та кредит з’їдають десь 1 300 доларів. Водити дитину в садочок з дня у день – 1 500 доларів. На їжі не економимо, але поки у нас живуть батьки, то витрати на це значно вищі. На продукти йде 2 000 доларів. Є ще такий пункт «витрати на жінку в хаті». Зазвичай це одяг, косметика та догляд за собою. Ця сума не є в балансі, але в середньому виходить 500 доларів на місця. Наступні витрати – дитячий одяг та іграшки. Тут середня сума десь 400 доларів. Їмо ми поза домом нечасто, тому цінник на кафе близько 350 доларів. Найбільша витрата з бюджету – оренда квартири. Вона забирає 2 740 доларів разом з інтернетом та комуналкою. Загалом з іншими витратами наша сім’я витрачає за місяць 9 290 доларів», – підрахувала Марина.

Читайте також наші новини у Facebook