Волинь Новини

На Волині понад 40 шкіл перевели на «дистанційку» через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ

У Волинській області станом на 9 лютого через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ серед учнів та вчителів 42 школи перевели на дистанційне навчання.

Читайте також: Жахлива звістка: на війні загинув молодий волинянин

Це вдвічі більше навчальних закладів, ніж було минулого тижня. Як розповіли «Суспільному» в обласному Центрі контролю та профілактики хвороб, найбільше шкіл переведена на дистанційне навчання у Ковельському та Камінь-Каширському районах.

У Ковельському районі дистанційно працює 21 навчальний заклад в Ковельській, Любомльській, Шацькій, Турійській та інших громадах. Також було призупинено роботу дитсадка у Забродівській громаді.

У Камінь-Каширському районі через захворюваність змінили режим роботи 13 навчальних закладів в Маневицькій, Любешівській ТГ. Зачинити довелося п’ять закладів дошкільної освіти в Сошичненській громаді.

На дистанційне навчання також перевели шість закладів загальної середньої освіти та два заклади дошкільної освіти у Луцькому районі (Луцька, Ківерцівська, Рожищенська, Підгайцівська та інших громадах), також дистанційно навчаються окремі класи двох шкіл обласного центру

У Володимирському районі наразі призупинили очне навчання два навчальні заклади та один дитсадок.

Читайте також наші новини у Facebook