Волинь Новини

Будинок біля Луцька, півмільйона зарплати та 400 тисяч готівки: що задекларував головний лісівник Ратнівщини

Директор державного підприємства «Ратнівське лісове господарство» Тишковець Сергій задекларував понад півмільйона гривень зарплати та зберігає 400 тисяч готівки.

Читайте також: Скандал на Волині: селяни заблокували рух лісовозам, які руйнують дорогу (Відео)

Про це свідчить декларація лісника за 2022 рік.

Сергій Миколайович декларує житловий будинок – об’єкт незавершеного будівництва, площею майже 130 квадратних метрів у селі Боратин Луцького району. У цьому ж селі його дружина має понад гектар землі. Як зазначено у декларації 1,2 гектари земельної ділянки оцінили у майже 25 тисяч гривень.

Їздить пан Тишковець на автомобілі Škoda Octavia, а дружина Ярослава має у власності аж 3 автівки, зокрема: вантажний автомобіль «Урал», Toyota Prado та Volkswagen Caddy.

Сергій Миколайович за основним місцем роботи, тобто у Ратнівському лісовому господарстві, отримав 521 954 гривень зарплати, а його дружина, від занять підприємницькою діяльністю, – 203 186 гривень.

Зберігає сім’я Тишковець 400 тисяч готівки.

Слід зазначити, що раніше Сергій Тишковець очолював Звірівське лісове господарство, яке на початку червня минулого року пішло з молотка за понад 60 мільйонів гривень. Проте, як бачимо, не зважаючи на це, лісники не втрачають роботу, а знаходять нові робочі місця.

Варто відмітити те, що у пана Сергія у 2021 році зарплата була в рази менша, а його дружина-підприємиця отримала вдвічі більший дохід, ніж у 2022 році.

 

Читайте також наші новини у Facebook