Важливо Волинь Новини

Цинічна зрада чи моральна підтримка: як у Луцьку продовжують розважати публіку

В той час як десятки українців загинули від рашистського обстрілу, а сльози горе – матерів не зникають на обличчях від трагічних звісток з фронту, у Луцьку продовжують розважати молодь.

Подейкують, що паб «Веселий Джек», який знаходиться у самому центрі міста гостинно чекає своїх відвідувачів аби почастувати смачною стравою та насолодитися українською піснею. Та попри все, гучні розваги заклад не приховує. На їхній сторінці у instagram регулярно з’являються відео з танцями та запальною музикою. 

Звісно, справа кожного відвідувати вечірки у розпал трагічного року.

Відтак, волинської публіки в закладах не бракує. А щоденний траур, ймовірно – не причина відмовитись від веселощів.

Нагадаємо, що на відкритті сезону в одеському Ibiza Beach Club стався скандал – відомому співаку з Луцька Дмитру Монатіку дорікнули, що розважатись під час війни, а особливо у день загибелі людей в Дніпрі, надто ганебно.

Ба більше, подібні шумні вечірки проходять не лише на пляжі в Аркадії, а й у Дніпрі, Львові, Харкові, Києві  попри надскладний для країни час.

В той момент коли чимало відомих компаній відмовляються від традиційних корпоративів, волонтери невпинно організовують колективні донати, благодійні аукціони, гроші з яких передають на потреби ЗСУ.

Попри війну, навіть під час повітряних тривог, Луцьк продовжує жити культурним життям. На головну вулицю міста повернулися вуличні музиканти.  Відтак, лучан музиканти розважають біля пам’ятника величного поета та художника Кості Шишка.  Інші ж – біля  гастромаркету «WINETIME».

Як зазначають музики, більшість концертів  – благодійні, на них збирають гроші на підтримку бійців Збройних Сил України.

Якщо не всю суму, то якусь її частину майже всі виконавці обіцяють пожертвувати тим, хто потребує.

Утім, виникає питання: чи не існують ті, хто цинічно спекулює на темі патріотизму та війни?

Читайте також наші новини у Facebook