Волинь Новини

Квартири у столиці, земля та кілька мільйонів готівкою: що задекларував директор «Волиньприродресурсу»

Директор комунального підприємства «Волиньприродресурс» Анатолій Капустюк вказав у декларації за 2022 рік три компанії, дві квартири, більше трьох мільйонів гривень заощаджень, адмінбудівлю та автомобіль.

Читайте також: На Волині відійшла у вічність психологиня дитсадка

Електронну декларацію про майно та доходи за 2022 рік Анатолій Капустюк подав 18 січня 2024 року, – пише Сила правди.

Серед членів сім’ї посадовець вказав співмешканку Лілію Вікол, синів Миколу Вікола та Анатолія Капустюка, а також доньку Анастасію Капустюк.

У декларації за 2022 рік директор «Волиньприродресурсу» зазначив, що є власником столичної фірми «ФСБ-Охорона» і товариства з обмеженою відповідальністю «Амбер-Інвест» у Луцьку, де вартість його частки становить 10 мільйонів гривень. Також Капусюк вказав, що є співвласником ТОВ «Юридична Фірма Правда» (50%) у Києві.

З нерухомості Анатолій Капустюк задекларував дві квартири у столиці площею 134,6 і 46,1 квадратних метра, а також три гектари землі, адмінбудівлю (93 кв м), завод по збагаченню та переробці бурштину площею 1665,4 квадратних метра та каналізаційну насосну станцію (24,1 кв м), які знаходяться у селі Прилісне Камінь-Каширського району. Усе це майно, включаючи Mercedes-Benz GL550 2013 року випуску вартістю 1,6 мільйона гривень, зареєстроване на Анатолія Капустюка. В інших членів родини немає у власності жодних статків.

Також у декларації вказаний дім у Струмівці біля Луцька площею 451 квадратних метра, який родина орендує з квітня 2023 року в Інни Чернишевої.

Директор КП «Волиньприродресурс» у 2022 році загалом отримав 3,5 мільйона гривень доходу. Серед них – 463,3 тисячі гривень зарплати, а це приблизно 38,6 тис грн на місяць. Також Анатолій Капустюк отримав від «Волиньприродресурсу» 57,2 тисячі гривень допомоги на оздоровлення та 42,7 тисячі гривень оплати за навчання. Ще 2,9 мільйона гривень бізнесмен отримав від надання майна в оренду ТОВ «Надровидобування», 51,4 тисячі гривень страхових виплат, а також 6,3 тисячі гривень процентів у Приватбанку.

За сумісництвом чоловік також керує благодійною організацією «Відродження України», громадською спілкою «Центр безоплатної правової допомоги», а також громадськими організаціями «Правда» та «Інформаційне агентство Правда».

Серед власних заощаджень директор «Волиньприродресурсу» вказав 366,4 тисячі гривень на рахунках у банках, а також готівку: 2,8 мільйона гривень, 279 тисяч доларів США та 37 тисяч євро.

У розділі видатків Анатолій Капустюк не зазначив жодної інформації.

Читайте також наші новини у Facebook