Новини

Данілов заявив, що інтенсивність українських атак лише зростатиме

Агресорка Росія надалі відчуватиме наслідки розв’язаної війни. Україна продовжуватиме атакувати дронами вітчизняного виробництва. Адже все, що стосується військової компоненти на території РФ, має бути знищено.

Читайте також: У Ківерцях розпочинає роботу новий маршрутний автобус з гнучким тарифом

Про це заявив секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов.

“Україна має законне право вести бойові дії на території держави-агресора. Щодня Росія завдає колосальних збитків Україні: на тимчасово окупованих територіях, на фронті і в тилу, де атакує ракетами та дронами цивільні об’єкти”, – йдеться у повідомленні.

Данілов наголошує, що Росія не повинна почуватися безкарною. Своєю чергою Україна здатна завдавати ударів у відповідь “і буде це робити, щоб тягар збитків і втрат на власній території відчував також і агресор”.

За словами секретаря РНБО, Україна атакує винятково законні воєнні цілі: об’єкти, які обслуговують російську армію. Зокрема нафтобази, об’єкти ОПК та логістики. Для цього ЗСУ принципово не застосовують зброю, надану західними партнерами.

“Чим довше Москва затягуватиме війну з Україною, тим більших збитків зазнаватиме саме Росія. Інтенсивність українських атак лише зростатиме”, – наголосив Данілов.

Читайте також наші новини у Facebook