Волинь Новини

На Волині хірурги прооперували пацієнта, у якого органи черевної порожнини потрапили в грудну клітку (Фото 18+)

Хірурги Володимирського ТМО на Волині прооперували пацієнта із защемленням діафрагмальної грижі. У нього поперечно-ободова кишка проникла у грудну порожнину з явищами защемлення.

Читайте також: В Україну йде майже 10-градусне тепло: де та коли буде весняна погода

Про це повідомили на сторінці Володимирського ТМО.

Досвідчена хірургічна бригада Володимирського територіального медичного об’єднання прооперувала защеплену діагфрагмальну грижу з некрозом поперечно-ободової кишки.

«Завдяки оперативним діям лікарів вдалося повернути органи черевної порожнини в їх анатомічне положення та зміцнити грижові ворота завдяки пластиці грижового отвору!» – коментують у дописі.

Хірурги виконали ушивання діафрагмальної грижі та резекцію ураженого відділу товстої кишки з апартним трансферзо-трансферзо анатомозом «бік у бік»).

Післяопераційний період у прооперованого пацієнта минув без особливостей, і він був виписаний з лікарні у задовільному стані.

На Волині хірурги прооперували пацієнта, у якого органи черевної порожнини потрапили в грудну клітку. Фото 18+На Волині хірурги прооперували пацієнта, у якого органи черевної порожнини потрапили в грудну клітку. Фото 18+
Читайте також наші новини у Facebook