Волинь Новини

У ВНУ вручили дипломи доктора філософії

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки молодим науковцям вручили дипломи доктора філософії зі спеціальностей. Дійство відбулося під час засідання вченої ради, яке розпочалося з приємностей.

Читайте також: Зеленський засудив «полювання» на військовозобов’язаних на вулиці

вручення

Спочатку ректор Анатолій Цьось вручив почесні подяки за вагомий внесок у становлення та розвиток волинської науки, багаторічну сумлінну працю та плідну наукову діяльність у галузях деканові факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василеві Пантіку й доцентові кафедри фізичної терапії та ерготерапії Володимирові Лавринюку.

врученнявручення

Також Анатолій Васильович виконав ще одну приємну місію – вручив дипломи доктора філософії молодим науковцям Університету. Так, дипломи доктора філософії зі спеціальності 035 Філологія отримали Катерина Олійник й Ірина Дружук; зі спеціальності 102 Хімія – Орися Березюк. Також диплом доктора філософії отримав археолог, дослідник давньої та середньовічної історії Волині Віктор Баюк.

вручення

Анатолій Васильович привітав дипломованих докторів філософії з важливою подією в їхньому житті та побажав невпинного розвитку та наукового росту на благо Університету, Волині й України.

врученняврученняврученняврученнявручення

Відділ інформаційної політики

Читайте також наші новини у Facebook