Волинь Новини

Скільки пацієнтів пролікували та скільки коштів витратили у Луцькій стоматполіклініці за рік

У Луцькій міській стоматполіклініці у 2023 році сума загальних витрат за рік становила 54,46 мільйона гривень.

Читайте також: У поліції Волині з’явилися вакантні посади

Про це під час звіту про свою роботу за рік розповіла директорка Луцької міської стоматологічної поліклініки Любов Яковчук, повідомляють на сторінці медзакладу у фейсбуці.

Під час звіту були присутні заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк, очільник управління охорони здоровʼя Луцької міської ради Володимир Лотвін, депутатка та членкиня профільної медичної комісії Алла Надточій.

Також у стоматполіклініці надали основні цифри зі звіту керівниці.

Так, у 2023 році загальні витрати по установі становлять 54,46 мільйона гривень. Витрати на закупівлю стоматологічних матеріалів та медикаментів за рахунок власних коштів збільшились на понад 20% або на 984 тисячі гривень у порівнянні з 2022 роком.

Порівнюючи 2022 та 2023 рік на поліпшення матеріально-технічної бази витратили понад два мільйона, коли у 2022 році трохи більше 147 тисяч гривень.

У межах програми «Здоровʼя мешканців Луцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки» запротезовано 375 учасників на суму 348,7 тисячі гривень.

Порівнюючи з 2022 роком у стоматполіклініці збільшили дохід закладу за рахунок виконаних робіт з імплантології на суму понад 554,4 тисячі гривень.

Щодня заклад відвідує 500-700 мешканців громади і прилеглих сіл.

«Ми не зупиняємось на досягнутому. Нам вже вдалося ввести в дію єдиний сервіс роботи лікарів «Cliniccard», виготовити проєктно-кошторисні документації на обʼєкти, які потребують ремонту. Ми маємо наміри і точні плани, аби зробити наш заклад успішним та конкурентноспроможним», – зазначають у стоматполіклініці.

Читайте також наші новини у Facebook