Волинь Новини

У Києві у мешканця Волині вилучили тисячу пігулок з психотропами на 400 тис. грн (Фото)

У Святошинському районі Києва затримали 19-річного жителя Волині, у якого знайшли пакунки з 1 тисячею пігулок психотропів. Орієнтована вартість “товару” становить близько 400 тис. грн.

Читайте також: В заметі на Волині застряг автобус з пасажирами та автомобіль

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

“Днями працівники управління патрульної поліції на одній з вулиць Святошинського району зупинили молодика, у якого під час поверхневого огляду виявили пігулки, схожі на психотропну речовину МДМА. Слідчі встановили, що 19-річний житель Волинської області збував заборонені речовини протягом трьох місяців, розсилаючи замовлення “клієнтам” поштою по території всієї країни”, – розповіли в пресслужбі.

Експертиза встановила, що вилучені пігулки містять у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину МДМА.

У Києві у мешканця Волині вилучили тисячу пігулок з психотропами на 400 тис. грн. Фото

Як зазначили в пресслужбі Київської міської прокуратури орієнтована вартість вилучених речовин становить близько 400 тис. грн. Затриманому повідомили про підозру у незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечної психотропної речовини з метою збуту.

У Києві у мешканця Волині вилучили тисячу пігулок з психотропами на 400 тис. грн. Фото

Крім того, правоохоронці встановлюють злочинні зв’язки підозрюваного та інші можливі канали придбання та розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин.

Читайте також наші новини у Facebook