Волинь Новини

На Горохівщині чоловік вкрав з «АТБ» віскі і випив

Волинянина покарали за крадіжку пляшки віскі з магазину «АТБ». Він ледь не втрапив за грати на 5 років. 

Читайте також: П’яний водій, який у Луцьку збив дитину відбувся штрафом

Про це стало відомо з вироку Горохівського районного суду, передє ВСН.

З матеріалів справи відомо, що 16 вересня 2023 року, приблизно о 16:00, чоловік, перебуваючи в приміщенні торгового залу магазину «АТБ-Маркет» (місто Горохів, вул. Луцька 21), викрав одну скляну пляшку алкогольного напою віскі марки «Jameson» ємністю 0,7 літри, вартістю 853 гривні. Він зізнався. що алкоголь потім випив.

Обвинувачений у вчиненому щиро розкаявся, просив суворо не карати, шкоду, завдану його діями, – відшкодував.

Суд визнав його винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 КК України, та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на пʼять років.

Проте, на підставі ст.75 КК України звільнили обвинуваченого від відбування призначеного покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю два роки.

У відповідності до ст.76 КК України обвинуваченому необхідно періодично зʼявлятися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання та не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

Читайте також наші новини у Facebook