Волинь Новини

Загинув на Донеччині: у Луцьку попрощалися з Героєм Віталієм Майсузенком (Фото)

Жителі Луцької громади провели в останню дорогу 43-річного військовослужбовця Віталія Майсузенка, який загинув на війні із російськими окупантами.

Читайте також: І старих людей хочуть відправити воювати: офіцер ЗСУ з Волині закликав мобілізувати молодих пенсіонерів

У вівторок, 9 січня захисника України відспівали у Кафедральному соборі Святої Трійці. Про це повідомили у Луцькій міській раді.

Віталій Майсузенко (03.09.1980 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації. Загинув 3 січня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України біля населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області.

Після завершення панахиди домовину з тілом захисника прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду “Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України” скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Поховали Віталія Майсузенка у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Загинув на Донеччині: у Луцьку попрощалися з Героєм Віталієм Майсузенком. ФотоЗагинув на Донеччині: у Луцьку попрощалися з Героєм Віталієм Майсузенком. ФотоЗагинув на Донеччині: у Луцьку попрощалися з Героєм Віталієм Майсузенком. ФотоЗагинув на Донеччині: у Луцьку попрощалися з Героєм Віталієм Майсузенком. ФотоЗагинув на Донеччині: у Луцьку попрощалися з Героєм Віталієм Майсузенком. ФотоЗагинув на Донеччині: у Луцьку попрощалися з Героєм Віталієм Майсузенком. Фото

Читайте також наші новини у Facebook