Волинь Новини

Загинув у Соледарі як справжній Герой: прикордонника з Луцька посмертно нагородили орденом (Фото)

Героя з Луцька Руслана Макарчука посмертно нагородили орденом «За мужність» III ступеня, – . 

Читайте також: «Людина 2023 року» – волинянка Ольга Назарчук: її 4 сини, зять і 2 внуки захищають Україну!

Про це у фейсбуці повідомив Іван Мирка.

42-річний лучанин Руслан Макарчук був призваний на військову службу по мобілізації 12 серпня на посаду інспектора прикордонної служби 3 категорії — стрільця групи розвідки відділення розвідки прикордонної  комендатури швидкого реагування №1 1 прикордонного загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Руслан Макарчук загинув 8 січня 2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Соледар Донецької області.

«Указом Президента України нагороджено орденом «За мужність» 3-го ступеня Макарчука Руслана. А завтра минає рік як він загинув під Бахмутом, минає рік як він привітав мене прямо звідти з Різдвом. Минає потроху третій десяток як ми закінчили 4 школу. Все минає. Не минає тільки туга за нашими близькими і рідними, що покинули цей прекрасний світ. Душі гарячих линуть до неба першіше за всіх. Поминальна служба відправлена сьогодні в нижньому храмі Собору зібрала людей на спомин про друга, колегу, батька, чоловіка», – йдеться у дописі.

Загинув у Соледарі як справжній Герой: прикордонника з Луцька посмертно нагородили орденом. ФотоЗагинув у Соледарі як справжній Герой: прикордонника з Луцька посмертно нагородили орденом. ФотоЗагинув у Соледарі як справжній Герой: прикордонника з Луцька посмертно нагородили орденом. ФотоЗагинув у Соледарі як справжній Герой: прикордонника з Луцька посмертно нагородили орденом. Фото
Читайте також наші новини у Facebook