Волинь Новини

«Нещодавно був у відпустці, вітали з одруженням»: на Волині поховали 29-річного Героя Андрія Мельничука (Фото)

У Мар’янівській громаді Луцького району попрощалися з 29-річним Героєм Андрієм Мельничуком.

Читайте також: Помер колишній голова Верховної ради

Про це повідомив священник Андрій Сидор у фейсбуці.

Нагадаємо, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу й незалежність в районі населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області 2 січня 2024 року героїчно загинув Андрій Мельничук. Герой був жителем смт Мар’янівка. 3 грудня захиснику виповнилося лише 29 років. У загиблого залишилися батьки і дружина.

Як пише Валентина Маціюк у фейсбуці, Андрій Мельничук з перших днів повномасштабної війни разом зі своїм татом став на захист України.

«Ще тільки недавно ти був у відпустці ,вітала тебе з одруженням, бачила як ви з Мар’яною світилися від щастя… Зовсім недавно організовували збір на авто для вашої бригади, і постійно зідзвонювалися з тобою, уточняли все по ньому… Ще зовсім недавно везли разом додому полеглого вашого побратима Ворона і я бачила який біль пронизує кожного з вас така важка втрата… Кожного разу, коли ми здійснювали поїздку в вашому напрямку, завжди зустрічалися з тобою….Ти нам допомагав проїхати в різні місця,і якщо ми не мали змоги зустрітися з хлопцями, яким мали передачі, ти нам завжди допомагав з цим…Твоя усмішка…Я завжди пам’ятатиму тебе усміхненим… Ти був одним з кращих друзів та побратимом мого сина…А сьогодні він їде по тебе,щоб востаннє привезти тебе додому…», – йдеться у дописі.

«Нещодавно був у відпустці, вітали з одруженням»: на Волині поховали 29-річного Героя Андрія Мельничука. Фото«Нещодавно був у відпустці, вітали з одруженням»: на Волині поховали 29-річного Героя Андрія Мельничука. Фото«Нещодавно був у відпустці, вітали з одруженням»: на Волині поховали 29-річного Героя Андрія Мельничука. Фото«Нещодавно був у відпустці, вітали з одруженням»: на Волині поховали 29-річного Героя Андрія Мельничука. Фото«Нещодавно був у відпустці, вітали з одруженням»: на Волині поховали 29-річного Героя Андрія Мельничука. Фото«Нещодавно був у відпустці, вітали з одруженням»: на Волині поховали 29-річного Героя Андрія Мельничука. Фото«Нещодавно був у відпустці, вітали з одруженням»: на Волині поховали 29-річного Героя Андрія Мельничука. Фото«Нещодавно був у відпустці, вітали з одруженням»: на Волині поховали 29-річного Героя Андрія Мельничука. Фото

Читайте також наші новини у Facebook