Волинь Новини

Президент Зеленський присвоїв захиснику з Волині звання Героя України

Володимир Зеленський відвідав позиції 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка на одній із найгарячіших ділянок фронту в Авдіївці. У підрозділі бригади «Характерники» служить воїн із Волині Ігор Тимощук.

Читайте також: «Живу від дзвінка до дзвінка»: мати-героїня з Волині чекає з війни двох синів, двох онуків та зятя

Групи під його керівництвом неодноразово знищували ворогів, брали в полон солдатів противника, повертали контроль над позиціями. Завдяки успішному відновленню втрачених оборонних позицій, Ігор Тимощук запобіг прориву ворога до Авдіївки, що забезпечило втримання важливого рубежу для оборони країни.

 Групи під його керівництвом неодноразово знищували ворогів, брали в полон солдатів противника, повертали контроль над позиціями.

За цей подвиг Володимир Зеленський вручив Герою України з Волині орден «Золота Зірка».

«У різдвяно-новорічні дні надійшла для жителів сіл Гаразджа, Борохів, Піддубці найприємніша і урочисто значима новина. Нашого земляка Тимощука Ігоря особисто нагородив Президент України Володимир Зеленський, прямо за місцем служби на фронті, вручивши зірку Героя України. Ми всі гордимося тобою, Ігоре, і впевнені, що ви – наші Герої ЗСУ – разом піднімете прапор Перемоги і здобудете очікуваний мир», – зазначив на своїй сторінці у фейсбуці екснардеп Анатолій Горбатюк.

Читайте також наші новини у Facebook