Волинь Новини

Четверта жахлива звістка у громаді за 5 днів: на Волинь востаннє повернувся полеглий захисник Степан Самолюк

У четвер, 4 січня, на Волинь «на щиті» повернувся полеглий Герой Степан Самолюк, – пише ВСН.

Читайте також: На Волині знайшли мертвим зниклого два дні тому 25-річного чоловіка

Любомльчани зустріли захисника навколішки.

Степан Самолюк 1977 р.н. був жителем села Бірки. Воїн загинув мужньо виконавши свій військовий обов’язок в бою за Україну, біля н.п. Мала Токмачка, Запорізької області.

 

Четверта жахлива звістка у громаді за 5 днів: на Волинь востаннє повернувся полеглий захисник Степан СамолюкЧетверта жахлива звістка у громаді за 5 днів: на Волинь востаннє повернувся полеглий захисник Степан СамолюкЧетверта жахлива звістка у громаді за 5 днів: на Волинь востаннє повернувся полеглий захисник Степан СамолюкЧетверта жахлива звістка у громаді за 5 днів: на Волинь востаннє повернувся полеглий захисник Степан СамолюкЧетверта жахлива звістка у громаді за 5 днів: на Волинь востаннє повернувся полеглий захисник Степан СамолюкЧетверта жахлива звістка у громаді за 5 днів: на Волинь востаннє повернувся полеглий захисник Степан СамолюкЧетверта жахлива звістка у громаді за 5 днів: на Волинь востаннє повернувся полеглий захисник Степан Самолюк

Це вже четверта страшна звістка за 5 днів у громаді. Раніше ми повідомляли, що у боротьбі за нашу свободу загинув 24-річний уродженець села Запілля Любомльської громади Олексій Самарчук. Також стало відомого про загибель Героя з Волині Романа Кузьмича, який вважався зниклим безвісти. 30 грудня 2023 року, внаслідок ворожого обстрілу в н. п. Степногірськ, Запорізької області, загинув житель міста Любомль – Сергій Головко.

Читайте також наші новини у Facebook